McDonald’s Sverige släpper ny app, samarbete med startup-scenen

In Adobe AEM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

McDonald’s Sverige släpper en ny app i samband med att Jureskogs nya burgare är tillbaka. Appen HIMYNAMEIS är kostnadsfri och lanseras finns på App Store för iOS och Google Play för Android. Det är ett tidsenligt samarbete med svenska start up-företaget med samma namn. de har tagit fram en videodejtingapp för att hitta en partner eller vän. Som: "Gör det möjligt för burgerlovers att hitta varandra. Det är enkelt att dejta på Donken." Enligt Sara Jansson,projektledare på hamburgerkedjan. I...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment