Mediajets skyltfönsterreklam har slocknat

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Jag ska försöka att inte glida för långt ifrån CMS-spåret, men reagerade på att Mediajets skyltfönsterreklam i Stockholm har slocknat. Ytterligare en högkonjunktursaffärsidé som just nu verkligen får visa vad den går för. Men ser släckt ut, som sagt. Släckt vare härIdén var att ställa ut en ganska tung LCD-skärm i ledig skyltfönsteryta (tog upp nästan ett halvt fönster) på trafikerade innerstadsgator. Vilken typ av verksamhets skyltfönster det var spelade ingen roll. Tobakskiosker, mindre matvarubutiker och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment