Meds ska öka försäljningen med nytt Voyado CRM-initiativ

In CRM Customer Relationship Management, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Meds utmanar Apotea på riktigt med fina försäljningssiffror och har nu även på marknad/martech sidan rekryterat från Google för att beefa upp och bli bättre på CX/CRM. Detta gör man tillsammans med vad som idag måste vara Sveriges favoritval av lojalitetsprogram/CRM på senare år, Voyado CRM.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.

Marika Baltscheffsky och co. anställer personal för att bli bättre på att hitta möjligheter för personalisering och segmentering och driva CLV-optimering och/eller frekvens. Meds ser äver över sin CRM-strategi samt sin automatisering i ett nytt projekt som det rekryteras flera roller för. Omniarch har varit inne och konsulterat på kontot. Meds.se, som är ett custom-bygge, har även Criteo, Google GTM och en hel del sociala media trackers idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  NoA köper upp snabbväxande, datadriven marknadsförare

Nätapoteket Meds utsågs till Årets e-handel på Retail Awards och har slagit flera tillväxtrekord under året.