Mest certifierad och kompetent inom Magento 2 i Sverige

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När offshore-konsulterna kommer dragandes med de idag så viktiga, kvalificerande Salesforce-, SAP- och Adobe-certifikaten i hundratal är det lätt att glömma bort hur det verkligen ser ut på den lokala, svenska marknaden. För trots distansarbete har behovet av lokala e-handels- och CRM-resurser ökat under Corona och blivit en allt mer efterfrågad förmåga. Samma förtroende finns inte längre för att skicka in månghövdade e-handelsteam med medlemmar där beställaren aldrig sett mer än en pixlig Word-CV bild på....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon