Microsoft Dynamics 365 för webbhantering, erbjuder personaliserade landningssidor och DAM

In Adobe AEM, CXM, Microsoft .NET, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Microsofts uppdateringar från slutet av 2016 skvallrar om att bolaget kan vara på gång med en återkomst till äkta webbredigering. Det i en av bolagets absolut mest framgångsrika produkter just nu, Dynamics 365.

Den historiskt CRM-fokuserade produkten väntas under 2017 förses med ännu fler personaliserings-egenskaper, DAM (digital asset management via Adobe Marketing Cloud samarbetet) och tom. stöd för att skapa de, i kampanjhantering så viktiga, ”landing pages” (kan vara via Adobe AEM även det).

CRM anses av många som hjärtat inom online marketing hantering och användarna kräver även en nära koppling till att styra UX-upplevelser.

0st
Ett 20-tal .NET online marketing produkter inom Dynamics och Azure har Real Madrid satsat på under 2016

Real Madrid och Realmadrid.com är en av kunderna som använder sig av en hel svit innehållandes bl a Dynamics 365 for Marketing.

Microsoft har de senaste åren även sett till att knyta starka band med digitala upplevelseaktörer som Adobe, Drupal och WordPress. Produkter som Microsoft CMS samt externwebb-stöd i SharePoint erbjöds tidigare men är numera nedlagda.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Frontify köper bolag, skapar "ny era för DAM-plattformar"

Leave a Comment