Microsoft lägger samtliga egna utvecklarforum på Adobe Experience Manager

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Just hur pass öppna för samarbeten och gränsöverskridande tekniska lösningar är Microsoft? Nu i juli visar det sig att de är redo att gå väldigt långt.

Som en del i samarbetet (?) kring Dynamics 365 och Adobe Marketing Cloud (som både Adobe och Microsoft behöver för att komma åt nya målgrupper med sina respektive ledande lösningar) berättar nu Microsofts Gigel Avram, Principal data science manager Microsoft, att de lagt hela MSDN, TechNet, VisualStudio.com och Docs.Microsoft.com på Adobe Livefyre i Adobe Experience Manager, en del av Adobe Marketing Cloud.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  GM handlar upp Adobe Experience Cloud för att vägleda elbilsägare

Framför .NET baserade alternativ som en lösning från Neudesic, Jitbit eller MVCForum.

De totala, omfattande onlinecommunityna har över 90 miljoner läsare och 5 miljoner artiklar som använder portalerna för att skaffa sig kunskap, starta diskussioner och få support. Just produkten Livefyre ska stödja de idag 800 tekniska författarna att generera mer innehåll samt snabbare kunna svara till olika läsare som behöver omgående feedback.

Sedan Livefyre projektet startade ska Microsoft sett ökade artikel-betyg på upp till 30 procent.

Visualstudio.com är för övrigt helt byggd på WordPress CMS.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

Leave a Comment