Microsoft lägger samtliga egna utvecklarforum på Adobe Experience Manager

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Just hur pass öppna för samarbeten och gränsöverskridande tekniska lösningar är Microsoft? Nu i juli visar det sig att de är redo att gå väldigt långt. Som en del i samarbetet (?) kring Dynamics 365 och Adobe Marketing Cloud (som både Adobe och Microsoft behöver för att komma åt nya målgrupper med sina respektive ledande lösningar) berättar nu Microsofts Gigel Avram, Principal data science manager Microsoft, att de lagt hela MSDN, TechNet, VisualStudio.com och Docs.Microsoft.com på Adobe Livefyre i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment