Miljardbolaget Lesjöfors handlar upp ny headless B2B och B2C PWA e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lybe berättar för MKSE.com att de just har inlett ett nytt e-handelssamarbete tillsammans med Lesjöfors. Lesjöfors är en större svensk tillverkare av fjädrar som omsätter hela 2,5 miljarder SEK. Lesjöfors väljer därmed mitt i viruskrisen att bygga en helt ny webbshop för att möta ett ökande behov från deras kunder. Det handlar om en Adobe Magento 1 e-handel som primärt ska uppdateras till Magento 2. Den nya lösningen ska ha modern teknik baserat på ett headless...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon