Mitsubishi Motors öppnade e-handel, konverterade 124 fordon första månaden

In Nyheter, Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, CXM, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SC Motors Sweden AB det helägda dotterbolag till det japanska handelshuset Sumitomo Corporation, ett av Japans äldsta och största handelshus med 72 000 anställda som verkar i 65 länder. Den svenska verksamhet importerar våra Mitsubishi-fordon. Mitsubishiförsäljaren ville förra hösten starta försäljning och leasing av bilar online, en trend som i väntan på enorma centrala e-handelsprojekt inte sällan iscensatts av svenska ÅF och bilfinansieringspartners de senaste åren. Teslas D2C och direktkonsumenthandel är en anledning till detta. 2020-fokus...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon