Mitt i lanserar egen, rätt genomtänkt app

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det blev en reklamspäckad historia med väl utvald content när lokaltidningarnas lokaltidning Mitt i lanserar sin första app (iOS/Android). Efter ett totalt debaclé som Blocket.se-alternativ (på EPiServer/Polopoly/numera PHP-sidor) har lokaltidningen tidigare inte ens haft onlinenyheter (dock inlänkade gratis PDF:er). Så app-lanseringen placerar tidningens nyheter online för första gången på flera sätt. Det är ett nyanställt/omplacerat sexmannagäng som skapar och väljer ut nyheter från de 31 titlarna inom kategorierna "Senaste", "Nyheter" och "Kändis". Det finns även sektioner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tycker likt dig att appen är väl genomförd och den har ett snyggt sätt att förmedla nyheter.  Måste dock konstantera att den inte är klar i mina ögon. Vart är inställningen för den lokala delen? Få nyheter från där man bor? Dela funktionen (som du tog upp). Men helt rätt av dem att satsa på en app. BRA JOBBAT MITT I! 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.