Mitt i lanserar egen, rätt genomtänkt app

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det blev en reklamspäckad historia med väl utvald content när lokaltidningarnas lokaltidning Mitt i lanserar sin första app (iOS/Android). Efter ett totalt debaclé som Blocket.se-alternativ (på EPiServer/Polopoly/numera PHP-sidor) har lokaltidningen tidigare inte ens haft onlinenyheter (dock inlänkade gratis PDF:er). Så app-lanseringen placerar tidningens nyheter online för första gången på flera sätt. Det är ett nyanställt/omplacerat sexmannagäng som skapar och väljer ut nyheter från de 31 titlarna inom kategorierna "Senaste", "Nyheter" och "Kändis". Det finns även sektioner för krog, sport och bostad. Bra kategorivalmed tanke på målgruppen. Nyheterna känns dessutom mer omsorgsfull skrivna än kvällspressens (främst...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tycker likt dig att appen är väl genomförd och den har ett snyggt sätt att förmedla nyheter.  Måste dock konstantera att den inte är klar i mina ögon. Vart är inställningen för den lokala delen? Få nyheter från där man bor? Dela funktionen (som du tog upp). Men helt rätt av dem att satsa på en app. BRA JOBBAT MITT I! 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.