Mitt i lanserar egen, rätt genomtänkt app

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det blev en reklamspäckad historia med väl utvald content när lokaltidningarnas lokaltidning Mitt i lanserar sin första app (iOS/Android). Efter ett totalt debaclé som Blocket.se-alternativ (på EPiServer/Polopoly/numera PHP-sidor) har lokaltidningen tidigare inte ens haft onlinenyheter (dock inlänkade gratis PDF:er). Så app-lanseringen placerar tidningens nyheter online för första gången på flera sätt. Det är ett nyanställt/omplacerat sexmannagäng som skapar och väljer ut nyheter från de 31 titlarna inom kategorierna "Senaste", "Nyheter" och "Kändis". Det finns även sektioner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tycker likt dig att appen är väl genomförd och den har ett snyggt sätt att förmedla nyheter.  Måste dock konstantera att den inte är klar i mina ögon. Vart är inställningen för den lokala delen? Få nyheter från där man bor? Dela funktionen (som du tog upp). Men helt rätt av dem att satsa på en app. BRA JOBBAT MITT I! 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.