MittMedia bygger Åreidag, enbart anpassad för mobilen

In iPhone, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adeprimo är klara med nya Åreidag för kunden MittMedia. En satsning enbart för mobilen. Adeprimos GuideMaker-produkt används för lösningen och det finns en E-magin e-tidning.Åreidag är en papperstidning från Mittmedia med inspiration och information för skidåkare, naturälskande fågelskådare, festsugna stekare och livspusslande barnfamiljer. Tidningen kommer ut 25 gånger per år och mobilsatsningen är den första av sitt slag.Mobilsajten Åreidag inriktar sig primärt till tre målgrupper: Lokalbefolkningen, besökaren och annonsören. Visionen med den digitala tjänsten Åreidag är att bli den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.