MKSE.com testar TV4 Play iPhone app

In iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MKSE.com har betatestat TV4 Play iPhone app. En helgjuten produktion som liksom Facebook och Twitter (genom Facebook App 3.0 samt Tweetie och Echofon) ger en känsla av att det var detta TV4 Play och de andra kanalernas Play-produktioner verkligen var till för. Blir inte förvånad om antalet spenderade minuter framför TV4 Play iPhone snart kommer överträffa tv4play.se's siffror, W-LAN förutsättningen till trots. Förutsatt att denna produktion passerar Apples nålsöga, så klart. Den reklamförsedda (McDonalds locator app'en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.