MLB erbjuder live pay-per-view iPhone baseball för 7:-

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Major League Baseball är först ut att ta pay-per-view betalt för livesändningar av amerikansk baseball. En match kommer kosta 99 cent och köps via den befintliga MLB.com app'en. Billigt med tanke på svenska livesportsändningspriser som ligger på betydligt högre nivåer. Csports tar 109:- per match för fotbollssändningar, S24.se tar 79:- per match för Hockeyallsvenskan. Dock kostar MLB.com app'en 70:- SEK och det är på själva app'en baseball-ligan tänker tjäna sina pengar. Med de pågågende Seria A-fotbollssamarbeten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. MLB är duktiga! Vill bara påpeka att baseball inte är amerikansk fotboll :) En anledning till att priset per match är lite lägre kan vara att varje lag spelar 162 matcher varje säsong (plus slutspel).

  2. MLB är duktiga! Vill bara påpeka att baseball inte är amerikansk fotboll :) En anledning till att priset per match är lite lägre kan vara att varje lag spelar 162 matcher varje säsong (plus slutspel).

  3. MLB är duktiga! Vill bara påpeka att baseball inte är amerikansk fotboll :) En anledning till att priset per match är lite lägre kan vara att varje lag spelar 162 matcher varje säsong (plus slutspel).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.