Modefokuserade e-handelsalternativet Centra Headless lockade Frank Dandy

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Frank Dandy berättar i november att de uppdaterat sin svenska Young / Skilled e-handel till nya, mer lifestyle- och modefokuserade e-handelsplattformen Centra. Samma tillverkare, men nytt namn. Och numera även så klart anpassad för headless. Som de flesta andra svenska mindre e-handelsplattformar. Och större för den delen. Young / Skilled har i samband med omskrivningen av kod även paketerat om sin Polen-utvecklade plattform och döpt den till Centra. Den nyas e-handelsplattform som även vara ännu mer anpassad för att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon