Monstruös e-handelssatsning från 3M på hybris

In E-handel, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

3M, med en massiv siffra om 7 miljarder dollar enbart i online B2B sales, har helt uppdaterat egna e-handelsplattformen tillsammans med SAP hybris. Upp till 25% av all 3M's samlade försäljning påstår bolaget kommer från online. Den ersätter en tidigare skräddarsydd lösning "Enterprise Ordering Center" som fått leva sedan ett decennium tillbaka. Den nya hybris lösningen har fått namnet "bCom". Satsningen är redan live i Kanada, nu följer Fuilippinerna och sedan fyra länder i Europa (eventuellt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment