Motgångar för Fujitsus Sharepoint-erbjudande, Bixia byter leverantör

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

FujitsuSharepoint Online– och intranätsatsning i Sverige vart inte långvarig. Nu tappar man första prestigekunden Bixia i Linköping till Consid.





Uppdraget vann man så sent som förra våren, men nu har Consid tecknat ramavtal med Bixia avseende förvaltning och utveckling av deras intranät. Dessutom ska Consid hålla i utbildningar om intranätanvändande.

”- Bixia är ett spännande bolag och vi ser verkligen fram emot att vara med och utveckla deras digitala vardag. Vi har en ledande ställning på att utveckla både interna och externa portallösningar. Det här uppdraget passar oss på Consid på många sätt och är ytterligare ett bevis på vår styrka på marknaden.”

Säger Thommy Wilén, vd Consid Linköping AB.

0Mkr
förväntar sig Consid dra in i år

Sedan tidigare hade Bixia en externwebb utvecklad och förvaltad av KnowIT/NoC. Consid har även tecknat avtal med Svedala kommun avseende löpande service, vidareutveckling och support av svedala.se på Episerver.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

Leave a Comment