MQ Marqet ökar med 46 procent, handlar upp ny byråkonstellation

In Amazon, Content Marketing, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

MQ Marqet AB har valt en ny byråkonstellation i Molino PR, Omniarch och Beyond Communication (Beyond Retail) som ny produktionsbyrå. De ska jobba tillsammans med bolagets Creative director Anders Grahn och försvara MQ:s position på marknaden samt ta ytterligare marknadsandelar. Dessa nya byråsällskap brukar innebära snara, nya plattformsval.

0 %
har Mq ökat med

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

MQs nya butikskoncept har fokus på att kunderna ska kunna vara snygga på jobbet. På ett år har MQ Marqet ökat i omsättning med 46 procent. Från 732 Mkr för det brutna räkenskapsåret 2020/21 till 1 068 Mkr 2021/22.

Samarbetet inleds i maj 2023. MQ har haft en brokig resa (med en retail-pivot, en konkurs bland mycket annat) de senaste åren och har tidigare jobbat med Knowit Experience på en Episerver/ Optimizely Commerce med med Depict.ai, Imbox chat, Bambuser live shopping och Mailchimp marketing automation. Omniarch har tidigare främst skött Zalando marketplace närvaron.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Jula släpper ny digital plattform, e-handel och webb