Nacka kommun, netrelations Episerver, Nyheter, Office 365 SharePoint Online

Nacka kommun storsatsar på ny webblösning för 14,5 Mkr

In Episerver, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NetRelations berättar att de är stolta över nya kommunwebbsuppdraget för Nacka kommun. Den nya, större kunden kommer att bygga en webb som strävar efter att vara tillgänglig, hållbar, flexibel och snabb under året. Lösningen ska landa på en kombinerad SharePoint samt EPiServer CMS.

Tilldelningsbeslutet visar att affären totalt värderas till 14,5 Mkr.

Nacka kommun har tidigare år varit en stor SharePoint-förespråkare i flertalet omfattande projekt tillsammans med bl a CGI. Den lösningen styr fortfarande Nacka.se.

Nacka kommuns startsida

Initialt deltog 18 anbudsgivare i upphandlingen som hade formen av en konkurrenspräglad dialog. NetRelations valdes med anledning av att anbudet innehöll en tydlig förklaring av vilken konkret nytta som den nya lösningen kommer att innebära för Nacka kommuns målgrupper.

”Nacka kommun siktar högt, ställer höga krav och har stora förväntningar på sin framtida webblösning. Den utmaningen sporrar oss till att verkligen anstränga oss till det yttersta. Det är med stort glädje och stolthet som vi tar oss an det hedersamma uppdraget att tillsammans med Nacka kommun utveckla kommunens framtida digitala närvaro.”

Säger Andreas Blåeldh, regionchef på NetRelations.

st
bor i kommunen
Arbetet har nyligen inletts med ett insikts- och strategiarbete som genom att bland annat kartlägga målgruppernas behov och förtydliga verksamhetens effektmål.

Vi har mer på samma ämne:  Consid vinner två stora nya ramavtal tillsammans med Episerver

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.