Nansen, Touchify och Deportivo bakom KvD Bilpriser.se iPhone app

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nansen, Touchify och Deportivo har fått KvD Kvarndammen som kund och släppt sajten bilpriser.se iPhone app. Den låter användarnata bilder på reg-skyltar (OCR-numren i Danske Banks app var ändå en aning mer praktiska för ändamålet) och få prisuppgifter om fordonet i fråga. Databasen rymmer 9 000 bilmodeller och 80 000 modellversioner. Det var en utmaning att få ihop kamerafunktionen iaf. Nansen skriver: Målet var att så enkelt som möjligt kunna fotografera en bil och från denna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.