NCC släpper ny, mobilbaserad B2B e-handel för anställda och partners

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under november månad planerar byggföretaget NCC att rulla ut en egen B2B fokuserad e-handel. NCC Webshop B2B som släpps inom kort ska rikta sig mot  NCCs alla platschefer som sökte ett mer mobilt, e-handelsverktyg för att kunna beställa alla möjliga typer av produkter till t ex det projektet. På ett mer smidigt sätt. Målsättningen är att e-handeln ska vara snabb, tillgänglig och högst portabel. NCC är sedan tidigare en större Episerver CMS användare både externwebb samt på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon