Neuromarketing och Neuroscience nästa stora UX-verktyg efter Eye-Tracking

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Roll over ögonrörelse-igenkänning, det finns en ny omedveten mänsklig uppfattningsförmåga att analysera och skapa digitala rekommendationer kring. PostNord, som numera gärna vill stå för olika typer av data och uppgifter inom e-handel och digitala trender, har i höst genomfört en första studie kring neuroscience och vad vi kan lära från den nya nervstudietekniken. De samarbetar med Ipsos och Neurons Inc. Undersökningen sköts med en typ av "hjärnskanners" som sätts på bakhuvudet och som kan mäta hjärnvågor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.