New Wave kopplar in Region Skåne och Region Jönköping i egna e-handeln via ny lösning

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe Commerce och Magento 2 har fått en ny lösning för att koppla ihop leverantörens e-handel hela vägen till kundens egna inköpssystem. Det via svenska eComero som släppt en B2B-lösning kallad Punchout på marknaden nu i slutet av april. Tanken är att användare sömlöst i sitt eget system och utefter sina egna inköps- och attestprocesser ska kunna handla i leverantörens e-handel. För leverantören kommer ordrarna efter kundens godkännande in normalt i e-handeln. Det ska vara ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon