New York Times, Jaguar och Legos e-handelsleverantör öppnar upp i Sverige

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

De lokalt ledande Magento-experterna Vaimo och Webbhuset får tuff konkurrens då lettiska Scandiweb etablerar sig i Sverige. Scandiweb har en radda större kunder som Jysk, Loreal, Lancome, Pandora, Thomson Reuters, Lego, Jaguar, Land Rover och New York Times på plattformen. De har dessutom ett sofistikerat erbjudande av både Magento-tjänster samt tillhörande egenutvecklade processer och produkter inom ERP/CRM, Prestanda, molnstöd och B2B-anpassningar.

“ – Potentialen för Magento-utveckling på den svenska marknaden är stor. Idag finns här två typer av Magento-konsulter. 1. De som ej har tid, och 2. de som inte har kunskapen och storleken att leverera professionellt och i tid. Scandiweb AB har den ideala kombinationen av lokalt nätverk och lokalt knowhow inom e-handel, uppbackade av utvecklare och supporttjänst i världsklass. Detta ger våra klienter snabbare och bättre service.”

Säger Emil Ponnert, VD på Scandiweb AB.

Bolaget grundades i Lettland 2003 av Antons Sapriko och har kontor i USA, Kanada, Frankrike och Lettland samt 111 anställda enligt Linkedin (men exakt 147 enligt bolagets Sverige-VD till MKSE). Scandiweb ska levererat över 400 projekt på plattformen. Scandiweb satsar hårt på tillhörande e-handelstjänster som 24/7 support, skalbara lösningar och integrerade system.

0:e
kontoret blir det svenska

Svenska kontoret är ett joint-venture mellan Stockholmsbaserade Etaility AB. Målet med den svenska satsningen är att svenska e-handelsbolag ska få:

”Bättre och snabbare Magento-utveckling.”

 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vaimo stolta över nya Elon på Adobe Commerce och Black Friday siffror, köper printannonser

Leave a Comment