New Yorks Madison Square Garden och Barclays Center börjar med digitala Covid-19 pass från IBM

In E-handel, HCL Commerce, Nyheter, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IBM må ha ett ”knepigt” och utmanande decennium bakom sig gällande satsningar på egna e-handelsplattformar, CX-svitprodukter och agila CMS-produkter. Men rejäla ID, identifierings- och registreringsprojekt har man som hand i handske. Minns att Bid Blue även står bakom tekniken för de första vägtullarna i Stockholm, som trots att det blev miljardprojekt för IBM inte direkt kan anses som mysslyckat. Varken i initial leveranstid eller pengar numera för Stockholms Stad. De slog även konkurrerande anbudslämnare CGI, TietoEVRY och Capgemini på fingrarna som till staden påstod att vägtullsprojektet var ”omöjligt”.

Vi har mer på samma ämne:  Salesforces kunder redo växla upp med RPA, gör bolagsförvärv

Nu tar även IBM täten inom globala, digitala Covid-19 pass för att ges tillgång till turistdestinationer eller nöjen. IBM berättar under onsdagen om att [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]New York bestämt sig för att använda produkten IBM Digital Health Pass för att hantera vaccin och COVID-tester och identiteter. Produkten är byggd på IBM Blockchain-teknik. Allt i egna projektet ’Excelsior Pass’ programmet.

De första New York etablissemangen som använder initiativet blir stora Barclays Center och MSG, Madison Square Garden berättar guvernör Andrew Cuomo.

Vi har mer på samma ämne:  ImageVault och Meriworks köps upp av Papirfly Group brand activation
[/ppp_patron_only]