New Yorks Madison Square Garden och Barclays Center börjar med digitala Covid-19 pass från IBM

In E-handel, HCL Commerce, Nyheter, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IBM må ha ett “knepigt” och utmanande decennium bakom sig gällande satsningar på egna e-handelsplattformar, CX-svitprodukter och agila CMS-produkter. Men rejäla ID, identifierings- och registreringsprojekt har man som hand i handske. Minns att Bid Blue även står bakom tekniken för de första vägtullarna i Stockholm, som trots att det blev miljardprojekt för IBM inte direkt kan anses som mysslyckat. Varken i initial leveranstid eller pengar numera för Stockholms Stad. De slog även konkurrerande anbudslämnare CGI, TietoEVRY och Capgemini på fingrarna som till staden påstod att vägtullsprojektet var “omöjligt”.

Nu tar även IBM täten inom globala, digitala Covid-19 pass för att ges tillgång till turistdestinationer eller nöjen. IBM berättar under onsdagen om att

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.