New Yorks Madison Square Garden och Barclays Center börjar med digitala Covid-19 pass från IBM

In E-handel, HCL Commerce, Nyheter, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IBM må ha ett ”knepigt” och utmanande decennium bakom sig gällande satsningar på egna e-handelsplattformar, CX-svitprodukter och agila CMS-produkter. Men rejäla ID, identifierings- och registreringsprojekt har man som hand i handske. Minns att Bid Blue även står bakom tekniken för de första vägtullarna i Stockholm, som trots att det blev miljardprojekt för IBM inte direkt kan anses som mysslyckat. Varken i initial leveranstid eller pengar numera för Stockholms Stad. De slog även konkurrerande anbudslämnare CGI, TietoEVRY och Capgemini på fingrarna som till staden påstod att vägtullsprojektet var ”omöjligt”.

Vi har mer på samma ämne:  Salesforces kunder redo växla upp med RPA, gör bolagsförvärv

Nu tar även IBM täten inom globala, digitala Covid-19 pass för att ges tillgång till turistdestinationer eller nöjen. IBM berättar under onsdagen om attDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  ImageVault och Meriworks köps upp av Papirfly Group brand activation


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon