Nilar handlar upp ny Microsoft 365 Sharepoint-portal

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Energibolaget och batteritillverkaren Nilar har handlat upp en ny Microsoft 365 Sharepoint-portal av Consid. Lösningen ska initialt användas till att öka användarvänligheten och nyttjandet av energibolaget Nilars HR-portal.

“ – Consids konsulter som kopplats till projektet har förstått alla våra ostrukturerade och inte alltid så definierade tankar om hur vi vill att informationen ska presenteras. De har kommit med olika lösningar på hur vi kan vara pedagogiska och tydliga, något som varit ovärderligt för oss.”

Säger Maria Björnström, HR-chef på Nilar. Projektet gick främst ut på att tydliggöra strukturen och förbättra design och layout. Nilar är externt en användare av WordPress CMS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ingemar Stenmark och Therese Johaug säljer kuddar på ny WooCoommerce och Klaviyo Marketing Automation

Nilar erbjuder innovativa energilagringslösningar och tillgodoser efterfrågan på lagring av förnybar energi, från den första kontakten till leverans och installation. Med huvudkontor i Stockholm samt kontor i USA säljer de sina produkter över hela världen.