Nilar handlar upp ny Microsoft 365 Sharepoint-portal

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Energibolaget och batteritillverkaren Nilar har handlat upp en ny Microsoft 365 Sharepoint-portal av Consid. Lösningen ska initialt användas till att öka användarvänligheten och nyttjandet av energibolaget Nilars HR-portal. “ - Consids konsulter som kopplats till projektet har förstått alla våra ostrukturerade och inte alltid så definierade tankar om hur vi vill att informationen ska presenteras. De har kommit med olika lösningar på hur vi kan vara pedagogiska och tydliga, något som varit ovärderligt för oss.” Säger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon