Andreas Blåeldh, Google Analytics Enhanced Ecommerce, MyScandic, ninetech, Ninetech Retail Intelligence, Peter Malmberg, roi, Scandic Check out/Kassasystem, Episerver, Nyheter

Ninetech tar fler uppdrag inom Scandic

In Check out/Kassasystem, Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ninetech, med helt ny VD i NetRelations Andreas Blåeldh, tar ett större grepp om storkunden Scandic. De har tagit över intranätet och portalen MyScandic som numera återfinns på SharePoint 2013. Den utgör hela organisationens center för internkommunikation och mer riktad kommunikation mellan enheter, team-medlemmar och anställda.

Scandic valde nyligen EPiServer framför Adobe AEM för hela koncernen. De har även varit på jakt efter bättre Marketing Automation stöd.

Ninetech har jobbat med Scandic i olika projekt sedan fem år tillbaka.

” – När vi väl är klara med den inledande fasen känns det som om vårt arbete börjar på riktigt. Att på ett proaktivt och spännande sätt, med användarna i centrum, förädla MyScandic mot företagets visioner och mål”

Säger kundansvarige Peter Malmberg.

st
anställda använder MyScandic

Inom e-handel och digitala affärer har Ninetech även presenterat ett nytt erbjudande, “Ninetech Retail Intelligence”. Det är ett styckte praktiska kombinationer av funktioner i Google Analytics Enhanced Ecommerce med rekommenderade fysiska butikskopplingar som går att göra.

Vi har mer på samma ämne:  Accenture köper danskt CX-företag med 150 anställda

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.