Ninetech tar fler uppdrag inom Scandic

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ninetech, med helt ny VD i NetRelations Andreas Blåeldh, tar ett större grepp om storkunden Scandic. De har tagit över intranätet och portalen MyScandic som numera återfinns på SharePoint 2013. Den utgör hela organisationens center för internkommunikation och mer riktad kommunikation mellan enheter, team-medlemmar och anställda.

Scandic valde nyligen EPiServer framför Adobe AEM för hela koncernen. De har även varit på jakt efter bättre Marketing Automation stöd.

Ninetech har jobbat med Scandic i olika projekt sedan fem år tillbaka.

” – När vi väl är klara med den inledande fasen känns det som om vårt arbete börjar på riktigt. Att på ett proaktivt och spännande sätt, med användarna i centrum, förädla MyScandic mot företagets visioner och mål”

Säger kundansvarige Peter Malmberg.

0st
anställda använder MyScandic

Inom e-handel och digitala affärer har Ninetech även presenterat ett nytt erbjudande, ”Ninetech Retail Intelligence”. Det är ett styckte praktiska kombinationer av funktioner i Google Analytics Enhanced Ecommerce med rekommenderade fysiska butikskopplingar som går att göra.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Scandic Hotels väljer Oracle Hospitality OPERA Cloud samt mer Adobe Experience efter upphandling

Leave a Comment