NLiv.se tar fasta på realtids-trenden, några lustiga misstag

In Analys / Statistik, CDP, DMP, Escenic, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

MKSE.com gillar realtidsgreppen i dagens externa lansering av NLiv.se. Det syns redan i headern där logotypen "SVD NÄRINGSLIV" försetts med toppbudskapet: "Tisdag den 17 april, uppdaterad för mindre än en minut sedan" Så långt allting väl. Uppgiften bygger på en omskrivning av klockslaget från den senaste Escenic CMS artikeln. En uppgift som dock inte riktigt är korrekt över hela sajten. På livebloggsidan sägs det: "Uppdaterad för ungefär 2 timmar sedan" Trots att nya Näringsliv Live (baserad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej och tack för att du gillar våt livekoncept. Vi har sneglat bla på Guardian, men jag vet inte vilket verktyg de använder. UNT lanserade sin variant i veckan (https://twitter.com/#!/hannastjarne/status/190365044066893825) med ett egetutvecklat verktyg.
    Texten ”Uppdateras för xxx” håller vi på att åtgärda. Missen är att den just nu räknar när sektionen senast uppdaterades, vilket blir helknas på ganska statiska ramverk som för ex Börsen.

Leave a Comment