Norrlänningarna anammar Sitecore, nya storkunder i norr

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett användarforum för Sitecore i Umeå ska nyligen bilats. Med i forumet finns företag och relativt nyblivna Sitecore-användare som Norrmejerier, Umeå Energi och Komatsu Forest.

Initiativtagare är leverantören Teknikhuset i Stockholm och Umeå. Teknikhuset stod tidigare bakom det svenska CMS:et Content Studio, som tog en storskalp i Svenska Kyrkan för att sedan sakta tyna bort. De skolade sedan om anställda för att vinna Komatsu Forest på Sitecore 2016 och Konftel på samma plattform vid årsskiftet. De jobbar även med Vitec (Episerver) och Branäs (.NET). Norrmejerier har Pentia som leverantör och Umeå Energi (jobbar med Knowit Insight).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule handlar upp Salesforce av Wipro för realtids-support och kund-trackning

Norrmejerier är en av de senare användarna som på senare byggt sin digitala närvaro på plattformen och gått live med en större svit där de hoppas lära sig mer om sina konsumenter.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.