Ny app för pendlare tar hjälp av inUse

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Förutom att jobba med Stockholms Stadsbibliotek, staden Denver, Metria och Socialtjänsten har inUse tid att hjälpa startups. De berättar att de står bakom UX i nya pendlartjänste-appen Ridello av Zatsang. Tjänsten som ska hjälpa pendlare att samåka på ett smartare sätt. Niclas Wahlström som tidigare grundat Reseguiden står bakom. "– För oss är detta särskilt intressant ur ett hållbarhetsperspektiv. Naturligtvis för den rent miljömässiga aspekten, och påverkan på stadsmiljön, men också för att vi beteendeförändring med hjälp av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.