Nya alternativ till människodirigerade AI chatbottar på svenska marknaden

In AI, Machine Learning, Botar, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det öppnas kontinuerligt upp fler alternativ för att bygga sin egen Facebook Messenger chattbot i t ex Chatfuel. Nu har även några av de större aktörerna inom kundkontakt och deras produkter adderat AI stöd och möjligheten för kunder att bygga upp egna chattflöden och lära upp egna botar. Och inte uteslutande på Facebook Messenger heller. Vilket först gällde 2017 när tekniken slog igenom. Det finns fler alternativ till chattbotar i t ex stora Intercoms lösning. Det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon