Nya ATG.se dröjer, fortfarande Flash-baserad

In Java, Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

ATG har länge pratat om att lämna "Flash" versionen av sajten bakom sig. Men trots att nya responsiva beta.atg.se legat uppe ett tag är den fortfarande inte utrullad för alla användare. Sajten utannonserades redan sommaren 2014 men har ännu inte slutförts. Trots att ATG tidigare pratade om att hinna bli klara under 2014. Det innbär att det inte går att använda hemsidan på varken iPad, iPhone eller Android. För dessa användare är det ATG-appen, betavarianten och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment