Nya Hermés.com sätter ny standard för lyxshopping online

In Adobe Magento 2, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Lyxvarumärket Hermés grundades 1837 och har erfarenhet av att skaka om synen på konsumtion av lyxvaror. Nu vill det franska märket sätta en ny standard hur lyx shoppas online. Hermés med svenska Sweden.hermes.com har i veckan gått live på en ny Magento 2 e-handel i kombination med Drupal 8 CMS, det berättar Dries Buytaert. Den nya sajten är ovanligt befriad från helskärmssurf, catwalk-bakgrundfilmer och mobile first uppsättning. Det är en klassisk grid med mycket vit yta och handskrivna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det var ju jätteskillnad. Och nya Hermes.com var ju allt jag skrev att den gamla inte var med bakgrundsfilm etc ;) Då har PR-mekanismen varit en vecka för tidig från bolaget och Drupal. Dessutom var det rätt tidsstämplar i kod samt samma system bakom lanseringen, så svårt att se. Uppdatering kommer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.