Nya Lamborghini.com missar CTA och Audi gör nytt plattformsval

In Adobe AEM, CXM, Drupal, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu ett bilmärke som lanserar sin nya digitala identitet i år. Det är nya Lamborghini.com som andra veckan i september går live på ett open source val, Drupal CMS.

Lamborghini S.p.A med ägarna Audi Group har i sin uppdaterade digitala närvaro fått enormt högupplösta bilder, bilder med on-mouse rörelseeffekter, tydliga redovisningar av bilegenskaper och med pilar sidoscollande bilredovisningar. Vidare finns det även nedåtpilar, som men de är inte länkade utan bygger på att besökaren scorllar nedåt i upplevelsen.

Det är sämre med olika typer av call-to-actions och faktiska interaktioner med besökarna. Webbplatsen erbjuds på sex olika språk och det finns en ”customizator” av webbplatsen.
Hela 10 sociala nätverk länkas in i footern. https:// används plikttroget, men webbplatsen tar hela 4,2 sekunder att ladda från Stockholm.

Därmed satsar inte Audi på sitt andra CMS/CXM-val av Adobe AEM som man sedan ett tag tillbaka använder för Audi-varumärket.

Vidare används GTM, Cloudflare och Varnish Cache på webbplatsen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Audi och Cisco WebEx bygger bilkontorslösning, del av 2024-modellerna

Leave a Comment