Nya Lamborghini.com missar CTA och Audi gör nytt plattformsval

In Adobe AEM, CXM, Drupal, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu ett bilmärke som lanserar sin nya digitala identitet i år. Det är nya Lamborghini.com som andra veckan i september går live på ett open source val, Drupal CMS. Lamborghini S.p.A med ägarna Audi Group har i sin uppdaterade digitala närvaro fått enormt högupplösta bilder, bilder med on-mouse rörelseeffekter, tydliga redovisningar av bilegenskaper och med pilar sidoscollande bilredovisningar. Vidare finns det även nedåtpilar, som men de är inte länkade utan bygger på att besökaren scorllar nedåt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment