Nyheterna i Enferno e-handel 2017, inte lika häftiga som 2012

In E-handel, Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Enferno berättar för MKSE att de kommer med några av bolagets större uppdateringar under 2017. Inom STORM API ska de gradvis uppgraderat till Microsoft Entity Framework för fortsatt arbete mot högre skalbarhet och ännu bättre prestanda. Även dokumentationen för kunder och partners förbättras samtidigt.För redaktörer blir det även en större uppgradering av administrations-gränssnittet i STORM, det som kallas STORM Admin. Nu kommer även stöd för mobil användning. Men det saknas några riktiga killer-apps i år. Inget liknar det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment