Nymans Ur 1851 köper in mer Geins headless e-handel och PIM

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Oktoberprojektet Nymans Ur 1851 av Geins e-commerce och ARC-gruppen har uppdaterats och utökats. Plattformen täcker numera även varumärket Krons klockor och exklusiva samt klassiska ur. Replatform’en har därmed utökats.

0år
är bolaget
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

” – Geins PIM-system är jättebra. Det är kraftfullt, flexibelt och förenklar produktinställningarna. Jag har arbetat med externa PIM-system tidigare, och det blir ofta komplicerat med integrationerna. Med Geins PIM har vi en tydlig överblick.” ”Med tanke på våra leverantörers strikta riktlinjer för produkt- och kategoripresentation var flexibiliteten i vår valda plattform icke förhandlingsbar. Geins levererade med en flexibel grund som gjorde detta möjligt.. Med Geins uppnådde vi en snabb time-to-market och mer skalbarhet inför framtiden. Det gav allt vi behövde för att driva vår verksamhet effektivt. Vi kan välja våra ”patterns” fritt, ha en tydlig produktöversikt och ha full kontroll över vårt lager. Det bästa är att vi inte behöver en stor organisation för att hantera allt.”

Säger Oskar Wessman, Head of E-Commerce & CX i ett uttalande.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cykelmärket handlar upp Geins e-handel och Storyblok CMS