Nytt Corona e-handelsinitiativ från Jetshop ska få in 25 Mkr

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jetshop berättar för MKSE.com att de under den senaste tiden har sjösatt ett till projekt som ska stötta e-handlare i dessa Corona tider. Denna gång gäller det ett musik- och evenemangsinitiativ framtaget tillsammans med en grupp av personer och företag som arbetar nära Sveriges artister, med Per Adelstam i spetsen. Per driver vanligtvis med framgång en egen större livescen på Öland som heter Kakelstugan   där stora delar av Sveriges artistelit brukar spela under somrarna. "– 2020...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon