Nytt Corona e-handelsinitiativ från Jetshop ska få in 25 Mkr

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jetshop berättar för MKSE.com att de under den senaste tiden har sjösatt ett till projekt som ska stötta e-handlare i dessa Corona tider.

Denna gång gäller det ett musik- och evenemangsinitiativ framtaget tillsammans med en grupp av personer och företag som arbetar nära Sveriges artister, med Per Adelstam i spetsen. Per driver vanligtvis med framgång en egen större livescen på Öland som heter Kakelstugan   där stora delar av Sveriges artistelit brukar spela under somrarna.

”– 2020 kommer för alltid bli ihågkommet för den här exceptionella händelsen. Vi måste försöka hitta vägar för att få branschen att överleva. Jag tror inte man kan förlita sig på att en stat kommer in och räddar privata företagare.”

Säger Per i en kommentar. Nu har nya e-handelsprojektet Support Your Artist släppts. Det ska på kort deadline ha gjorts av Jetshops personal på frivilligbasis. Detta genom att använda Jetshops hypersnabba ”perf” front ”Flight” som är byggt på React.js och GraphQL samt en befintlig grunddesign och funktionalitet från Jetshop-plattformen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Jetshop och Storm Commerce blir Norce, nya kombinerade kundlistor

Redan är 200 artister med och målsättningen är initialt satt till att samla in 25 miljoner kronor.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss