Occtoo ansluter till MACH Alliance, ses som ny ledstjärna

In BigCommerce, Contentful, Contentstack, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Occtoo blivit medlem i MACH Alliance, som MKSE.com tidigare skrivits. om Alliansen grundades i juni 2020 med Contentful, Contentstack, Algolia, Amplience, BigCommerce, Cloudinary, Commercetools, Constructor.io, Fluent Commerce, Frontastic, Mindcurv, Vue Storefront och Valtech och är en global non-profit organisation med syfte att vara förespråkare för ett nytt sätt att bygga flexibel, öppen och framtidssäker arkitektur.

Occtoo ska vara den första nordiska SaaS-aktören i samarbetet. Det ger dem en officiell ”MACH certifiering”. Occtoo är också den första medlemmen i alliansen med fokus på att enkelt sammanföra och kombinera intern och extern data kring kund, kontext och innehåll för att skapa relevanta kundupplevelser i alla kanaler genom sin Experience Data Platform.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avensia bygger nya europeiska Kitchentime.com på Commercetools med Contentful headless

Occtoos VD Niclas Mollin säger:

”Vi har varit i branschen i många år och upplevt vilken påverkan teknik har, både på gott och ont. Digital innovation och teknik utvecklas snabbt och företag behöver en ledstjärna för att hjälpa dem navigera rätt framöver. MACH Alliance är ett mycket bra initiativ som har rätt förutsättningar för att vara den ledstjärnan. För Occtoo var det självklart att vi ville vara en del av denna globala grupp av innovatörer. Tillsammans kan vi inspirera kring fördelarna med MACH, givet det omvärldsläge vi befinner oss i just nu är detta fördelar som bara blir viktigare för varje minut”

Kelly Groetch, President MACH Alliance säger därefter:

”Occtoo erbjuder en unik förmåga att enkelt sammanföra alla typer av upplevelsedata, möjlighet att addera personalisering och göra allt tillgängligt i realtid i alla typer av kanaler. Detta är ett starkt komplement till erbjudandet hos övriga medlemmar i alliansen. Teamet bakom Occtoo har en stark bakgrund från marketing tech och digital handel och kommer kunna bidra till vårt växande community på ett mycket bra sätt.”