Officedepot.se bygger kundupplevelse tillsammans med CoreMedia

In CXM, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: CoreMedia tillhör de CMS som kunde haft en stor framtid men de senaste åren inte investerat tillräckligt i marknadsföring eller att bredda sig och nu nästan tigits ihjäl. Bolaget syns allt mer sällan i olika sammanhang.Men en ny kund har det tyska företaget, det är kontorsmaterialsbjässen Office Depot som köpt in CoreMedia’s LiveContext lösning för att förbättra sina kunders shoppingsupplevelse. Produkten ska användas för att bättre koppla sammans alla redaktörers content-arbete med time-to-market redo kampajer på officedepot.com Svenska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.