Offshore-trenden avtar, Cognizant sparkar 12000 indier

In Nyheter, Offshore development by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett trendbrott håller på att ske i indisk offshore, enligt lokala medier. Hela 12 000 personer ska bort från amerikanska, digitaliseringsfokuserade Cognizant. Företaget har tidigare i år försökt hitta beläggning i 90 dagar åt de identifierade anställda. Som framförallt består av personer i mellanchefsroller. Men det utan framgång och nu har de ombetts lämna företaget. Nya personer på bänken får det även tuffare. De måste hitta beläggning inom 35 dagar innan de måste gå. "Vi kommer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon