OKQ8 lanserar ny grafisk ID, byter till danska byråer och ökar online marketing satsning

In Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bensinbolagen är nästan som bilmärken var häromåret. Den typ av bolag som just nu är mest aktiva med att förnya sig digitalt och släpper nya projekt och initiativ. Vad svarar då OKQ8 med efter att St1 blev Apple Pay ambassadör och betaltjänstebolag häromveckan, eller att Circle K blir ”Arbys” vägkrogar?

OKQ8 berättar idag att deras online-team tillsammans med danska byråerna THINK – Digital Product Agency och Kraftvaerk just släppt nya okq8.se samt okq8.dk. Därmed har de tidigare leverantörerna Creuna och Ingo inte fått vara med i leveransgruppen längre. Fortfarande är allt på en dansk Sitecore Experience Platform lösning, integrerad med uCommerce och  ECM, men nu med helt ny design.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Därför adderar Vaimo Contentsquare till egna DX/CX-portfolion

Projektet ska anpassats med omfattande genomgång för ökad användarvänlighet och en ny navigation ska tagits fram. Tusentals webbsidor designades om för att få in den nya grafiska ID:n som OKQ8 samtidigt avtäcker. Den organiska trafiken ska på den nya Sitecore Experience Platform ökat med mer än 5 procent.

Med sin svitprodukt kunde OKQ8 vara tidigare med t ex Marketing Automation. Något de transparent berättade om redan för två och ett halvt år sedan. Då hyllade Kim Tingager, Head of Digital Business Development & Operations, OKQ8 svitens fördelar inom:

” – Det är enklare rulla ut och på riktigt testa nya egenskaper med en ensam sammanhållen plattform.”

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera.