OKQ8 lanserar ny grafisk ID, byter till danska byråer och ökar online marketing satsning

In Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by Martin Edenström

Bensinbolagen är nästan som bilmärken var häromåret. Den typ av bolag som just nu är mest aktiva med att förnya sig digitalt och släpper nya projekt och initiativ. Vad svarar då OKQ8 med efter att St1 blev Apple Pay ambassadör och betaltjänstebolag häromveckan, eller att Circle K blir “Arbys” vägkrogar?

OKQ8 berättar idag att deras online-team tillsammans med danska byråerna THINK – Digital Product Agency och Kraftvaerk just släppt nya okq8.se samt okq8.dk. Därmed har de tidigare leverantörerna Creuna och Ingo inte fått vara med i leveransgruppen längre. Fortfarande är allt på en dansk Sitecore Experience Platform lösning, integrerad med uCommerce och  ECM, men nu med helt ny design.

Projektet ska anpassats med omfattande genomgång för ökad användarvänlighet och en ny navigation ska tagits fram. Tusentals webbsidor designades om för att få in den nya grafiska ID:n som OKQ8 samtidigt avtäcker. Den organiska trafiken ska på den nya Sitecore Experience Platform ökat med mer än 5 procent.

Med sin svitprodukt kunde OKQ8 vara tidigare med t ex Marketing Automation. Något de transparent berättade om redan för två och ett halvt år sedan. Då hyllade Kim Tingager, Head of Digital Business Development & Operations, OKQ8 svitens fördelar inom



Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.