Omniarch lockar över e-handelschefer från Mercedes-Benz, Skistar och H&M. Öppnar tredje kontor

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Omniarch fortsätter locka över manliga svenska e-handelschefer till egna specialistkonsultlådan. Med inhyrda ”expert-ehandelschefer”. Inte sällan bestående av före detta e-handelskonsulter som efter 5-7 års kärriär även hunnit göra några år på kundsidan och nu vill tillbaka till ett aningen mer självförverkligande, dedikerat och kanske korskompetent konsultgäng. Med lite mindre ”årlig inlåsning”, internrapportering samt oförstående kollegor och chefer. Tillägg 8/12: (Omkiarch vill gärna påpeka att en del av de anställda är kvinnor, även om denna grupp bestod av enbart män).

Senast in är Jonas Hellström från H&M och Afound, Micke Raittila från Åre (som samtidigt blir företagets tredje kontor), Ola Persson från Mercedes-Benz Sverige och Tiger samt Joakim Landgård med en bakgrund som e-commerce manager i Skistar.

”- Vi fortsätter att erbjuda kombinationen Flexible First (”jobba vart du vill – .. ska ge medarbetarna friheten kring att välja var de är som mest produktiva”) och kunskapsdelning för e-handelsstjärnor som söker en roll där de får arbeta med flertalet av Sveriges mest kända varumärken och retailers. Omniarch har under 2021 slagit flera rekord och det är riktigt häftigt att vara en del av resan som vi gör nu. Vi har verkligen hittat en framgångsrik nisch i landskapet mellan strategiska aktörer och operativt inriktade byråer. Tack vare inte bara en flexibel syn på var en Omniarcher befinner sig rent fysiskt kan vi framförallt med återkommande kunskapsdelning låta enskildas erfarenheter stärka hela teamet.”

Säger Pelle Petterson, vd Omniarch AB.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Årebolaget bygger nytt på en anpassad Ventanas95 Centra med Storyblok