Omniarch lockar över e-handelschefer från Mercedes-Benz, Skistar och H&M. Öppnar tredje kontor

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Omniarch fortsätter locka över manliga svenska e-handelschefer till egna specialistkonsultlådan. Med inhyrda "expert-ehandelschefer". Inte sällan bestående av före detta e-handelskonsulter som efter 5-7 års kärriär även hunnit göra några år på kundsidan och nu vill tillbaka till ett aningen mer självförverkligande, dedikerat och kanske korskompetent konsultgäng. Med lite mindre "årlig inlåsning", internrapportering samt oförstående kollegor och chefer. Tillägg 8/12: (Omkiarch vill gärna påpeka att en del av de anställda är kvinnor, även om denna grupp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon