One Group blir Visionite, fortsätter växa och ska erbjuda 47 procent högre löner

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Snabbväxande One Group inleder det nya året med ett nytt namn, en ny varumärkesidentitet och några nysatsningar. One Group heter numera Visionite i en re-brandning som antagligen syftar till enklare internationalisering samt för att differentiera sig från One Agency och hundratals andra svenska bolag som heter något med ”one”.

0 %
ska lönen i snitt ökat med hos nya medarbetare
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Visionite / One Group är fokuserade på den anställda individens preferenser inom olika typer av förmåner som ersättning. Hela det re-brandade bolagets devis samt slogan är tom. numera:

”IT-konsultbolaget med branschens bästa erbjudande .. högre ersättning för samma arbete”

Visionite / One Group består idag av hela 17 kontor över hela landet och växer snabbt. Inte sällan genom att rekrytera från IT-bolag och konkurrenter i branschen. Ett nytt svenskt kontor har öppnats nästan varje kvartal under bolagets livslängd. One Group grundades 2018 i Umeå av Mattias Matsson och Erik Jonsson. På bara fem år har bolaget fått in över 400 anställda. Erbjudandet rör främst klassiska områden som cloud, test, IT-säkerhet, systemutveckling, projektledning, CRM och förändringsledning.

I snitt ska bolaget kunna erbjuda 47 procent högre lön, menar Visionite i ett uttalande publicerat i samband med avtäckningen av den nya identiteten.