Optimizely och Salesforce i rekryteringsoffensiv mot varandra

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Uppdraget för headhuntingfirmorna är tydligt. Anställ från X, Y och möjligtvis Z i den ordningen. Och där återfinns numera tydligen Salesforce i Optimizelys fall och vice versa. Under industrisemesterns början visar det sig att Martin Holm rekryteras som ny Head of Sales Optimizely Danmark och Skandinavien.

Han har runt femton års tid erfarenhet från senast på Salesforce och dessförinnan även Microsoft, Martin ska enligt arbetsbeskrivningen supportera Optimizelys kunder och partners med digitalDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  IHM börjar erbjuda Salesforce chefsutbildning för 46250 SEK


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon