Oriflame ska nå kunderna personligt på ett unikt sätt, ny e-handels och contentstrategi

In CXM, E-handel, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Oriflame har under pandemin anpassat sin historiska, nära säljrelation till kund för att bli mer digital. Oriflames produkter erbjuds och säljs traditionellt till och med på ett privat mänskligt plan. Den egna e-handelsförsäljningen måste därför motsvara den relationen nu under Covid-19 tider och 2021.

Oriflame släppte sin nuvarande e-handel 2016 på en Azure och .NET miljö med hjälp av den centrala Sitecore CMS lösningen (i sin tur nio år gammal). Fast med frontar inom React och med utökat stöd från Docker, NoSQL och Redis cache, DocumentDB, Lucene etc. Den sköts främst av en hela 150 man stor interactive och digitalenhet inhouse. Oriflame ska sedan årsskiftet även vara en kund av Motillo Growth Team e-handelsstöd.

Vi har mer på samma ämne:  Vissa förändringar i Gartner Digital Experience Platforms 2022

Svenska, kommunikativa managementkonsulterna på Kapero fickDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  Volvo släpper Care by Volvo på nya digitalplattformen, stora förändringar på M Mobility


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at €0 or more.