Oscar Jacobson öppnar upp nya headless flaggskeppsbutiken

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu är Oscar Jacobsons flaggskeppsbutik online live på en ny Centra headlessplattform framtagen av NoA Ignite och Omniarch. Den senare berättar att projektet, som först utannonserades i höstas gått live i slutet av maj. Nyheter är en helt ny design som ska vara ”elegantare” och erbjuda ett mer användarvänlig gränssnitt som återspeglar Oscar Jacobsons varumärke. Det finns även en ny, guidad shopping så det går att handla kostymer baserat på färg, passform eller kategori.

0 mkr
omsätter Oscar Jacobson
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Utöver det har produktinformationen detaljerats med förbättrad produktinformationssida som ska hjälpa kunderna att göra informerade köpbeslut.

” – Vi är stolta över att ha hjälpt Oscar Jacobson att få ut sitt varumärke och underlätta för kunderna att köpa en komplex produkt online.”

Säger Rasmus Carlsson, projektledare på Omniarch.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Strategiska bedömningar och utvärderingar säljer fortsatt bra hos martech-husen