Oscar Jacobson byter e-handelsplattform, in med NoA Ignite och Centra

In Centra, E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NoA Ignite och Centra berättar de har vunnit det omfattande projektet att bygga om Oscar Jacobsons flaggskeppsbutik online på en helt ny headlessplattform.

0 Mkr
omsätter Oscar Jacobson idag
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Oscar Jacobson berättade så sent som för tre år sedan hur de ”följde med sin e-handelsleverantör Viskan upp” på senaste versionen Viskan Streamline 3. Delvis för att nå bättre SEO och SoMe säljmöjligheter på t ex Instagram. Men nu är det dags för helutrensning. Oscar Jacobson är även en MailChimp Marketing automation användare som har en Depict.ai och satsade nyligen på Zalando Marketplace tillsammans med Omniarch.

Oscar Jacobson har funnits i mer än 100 år och berättar de hoppas kunna bygga en ny digital identitet som motsvarar det egna arvet och känslan kring varumärket. Bolaget omsätter runt 370 Mkr och gick senast back med -1,5 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dreamforce rundown i kubik på Salesforce Innovation Day, kunder på plats