Outfox blir “linked by iProspect”, säljs för större belopp

In Analys / Statistik, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sveriges första, och en av de största Google Analytics aktörer säljs idag till Dentsu Aegis Network med VD Mattias Behrer. Outfox integreras med Henrik Lidroths iProspect. Outfox grundades år 2010 och ägs av Lars Johansson och Christoffer Luthman.Företaget har sin bas i Stockholm med 14 anställda. Outfox är flerfaldigt certifierad partner till Google och Optimizely och kallar sig en av de största återförsäljarna i världen av Enterpriseerbjudandet Google Analytics 360 (som just nu är rätt konkurrensutsatt av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.