PageLime för designers utmanar WordPress.org och Drupal Gardens

In Javascriptramverk, Licens, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dominanten WordPress.org och buggiga, Drupal 7-baserade, utmanaren Drupal Garders (känns redan en en flopp) får sällskap av ännu ett tjänstebaserat CMS. Det .NET-utvecklade CMS:et PageLime riktar sig mot designers och det designers skapar på Pagelime.com ska därefter kunna gå att koppla mot PHP (PHP), Java, Ruby, ASP eller enkel XHTML/CSS webbprojekt. Det hela verkar bygga på att man i den copy-pastade koden lägger till taggen <cms-editable> överallt där det ska gå att editera kod. Den vanligaste...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.