Paketerat 14-dagars erbjudande för att skapa responsiv webb och e-handel

In Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

IVEO i Stockholm har tagit fram ett nytt paketerat erbjudande för att skapa responsiv webb via en punktinsats.Företaget förklarar behovet i uttalandet: "Alla som driver affärer på internet är inte ständigt i behov av fundamentalt göra om sin webbplats, därför har vi börjat erbjuda våra kunder möjligheten att göra om sin befintliga, icke-responsiva webbplats till en responsiv sådan med en punktinsats" Insatsen tar ungefär 2-3 veckor från start till release. Det ska även ha gjorts tillämpningar på intranät &...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.