Panduro Hobby live på Sitecore e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Panduro Hobby med 295 anställda och som omsätter 459 Mkr (2011) har lanserat en ny e-handelsplattform, pandurohobby.se. Projektet har pågått ett bra tag, det utannonserades första gången för mer än ett år sedan. VD Rickard Kemfors och co. på hobbyföretaget valde en plattform utvecklad på Sitecore 6.5 CMS samt SiteSeeker som sökmotor. Det blev en luftig, väldesignad release med "Getsatisfaction/Kundo-knapp" för "Beställ direkt", carousel för erbjudanden etc., färgglada puffar för andra erbjudanden i fokus och allt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.