Panduro Hobby live på Sitecore e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Panduro Hobby med 295 anställda och som omsätter 459 Mkr (2011) har lanserat en ny e-handelsplattform, pandurohobby.se. Projektet har pågått ett bra tag, det utannonserades första gången för mer än ett år sedan.

VD Rickard Kemfors och co. på hobbyföretaget valde en plattform utvecklad på Sitecore 6.5 CMS samt SiteSeeker som sökmotor.

Det blev en luftig, väldesignad release med ”Getsatisfaction/Kundo-knapp” för ”Beställ direkt”, carousel för erbjudanden etc., färgglada puffar för andra erbjudanden i fokus och allt i ett oregelbundet (!) rutnät.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule handlar upp Salesforce av Wipro för realtids-support och kund-trackning

Lagersaldo finns, Köp-knappar finns direkt på startsidan, det finns relaterade produkter samt inloggning för att kommentera eller betygsätta.

Sitecore blogg används samt Twingly relaterade blogginlägg.

 

SiteSeeker används som produkt- och inspirationssökmotor men också för att skapa filter för att underlätta för besökarna att navigera och hitta i det stora produktsortimentet utifrån besökarens behov.

Panduro Hobbys nya ehandel är utvecklad och framtagen av Panduro Hobby samt Sitecore MVP-partnern Omegapoint.

Kommentarer

Leave a Comment