Perstorp.com anpassas efter marknader, sajt på kinesiska

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Perstorp Group berättar att nya Perstorp.com sett dagens ljus. Sitecore-användaren har fått en marknads- och målgruppsorienterad upplevelse med eget ikonmanér, fixerade expanderbara menyer i fyra spalter samt kopplingar till hela tre sociala nätverk företaget är aktiva på.Det finns en "request cart" varukorgsfunktion där förfrågningar kan droppas in. Dessutom finns en personlig del bakom inloggning. Den ljusa designen är rätt transparent och förändras rejält om bakgrundsbilder används. En del skräpdata ligger kvar i autocompleteresultaten vid lansering. Samtidigt lanseras...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.